Rakennustyöt tiilenkovalla ammattitaidolla Vantaalla ja lähialueilla

Ota yhteyttä!
Rakennustyöt, Alamartinilta!

Tmi Muuraus- ja rakennus Alamartinilta saat rakennustyöt vuosien kerryttämällä kokemuksella. Vantaalta käsin toimiva yritykseni rientää apuusi kaikissa muuraus-, rappaus- ja rakennusprojekteissa.

Tutustu monipuoliseen palvelutarjontaani

Tarjoan monipuolisia ja laadukkaita rakennuspalveluita. Kun etsit asiansa osaavaa rakentajaa,ota yhteyttä Tmi Muuraus- ja rakennus Alamartiniin, niin saat varmasti mieleisesi lopputuloksen.

Muurauspalvelu – tarkkuutta ja taitoa

Teen erilaiset muuraustyöt pääkaupunkiseudun alueella. Kauttani hoituvat esimerkiksi harkko- ja julkisivumuuraukset sekä väliseinät.

Suunnitteluvaiheessa teen tiivistä yhteistyötä asiakkaan kanssa, jotta kokonaisuus on harkittu viimeistä osaa myöten. Jos olet rakennuttamassa harkkotaloa, ota yhteyttä, niin voin kertoa asiasta lisää.


Myös julkisivumuuraus tulee suunnitella ja toteuttaa huolella. On syytä ottaa huomioon esimerkiksi Suomen sääolosuhteet, sillä sade, tuuli, pakkanen ja aurinko vaikuttavat kaikki julkisivun kuntoon ja kestävyyteen. Muurauksessa on otettava huomioon myös pinnan viimeistely: julkisivun tulee olla edustava ja siisti. Kuuntelen asiakkaitteni toiveet ja toteutan juuri heille sopivan julkisivumuurauksen. 


Toteutan harkkoväliseinät ja perinteiset tiiliväliseinät kuten myös väliseinien muuraukset. Muuraustiilestä valmistettu väliseinä on kestävä ratkaisu ja näyttävä sisustuselementti, jolla saat kodikasta henkeä tilaan. Kysy myös muista sisustusmuurauksista ja korjausmuurauksista!

Rappauspalvelut – pyydä ammattilainen asialle

Toteutan pientalojen, kerrostalojen ja rivitalojen julkisivujen ja sisäseinien rappauksia ja tasoituksia. Kauttani tilattu rappaustyö toteutetaan aina huolellisesti ja tarkasti, juuri sinun toiveitasi kuunnellen. 


Ammattitaitoisena tekijänä työni jälki on hyvin laadukasta ja huolellista. Varmistan myös, että työ suoritetaan kohteeseen
sopivilla materiaaleilla ja tarkkaan aina alusta loppuun saakka. 


Toteutan myös paikkarappauksia, joilla voidaan korjata jo olemassa olevaa rappauspintaa.


Rakennuspalvelut – laadukasta työnjälkeä

Tarjoan rappaus- ja muurauspalvelujeni ohessa myös muita rakennuspalveluita niin kotitalouksille kuin yrityksillekin. 

Pintaremontit, saneeraukset ja uudisrakentamisurakat hoituvat kauttani aina yhtä asiantuntevasti ja ammattitaidolla. 

Kerro, minkälaista rakennustyötä olet vailla, ja anna ammattilaisen toteuttaa visiosi!